Holloi brett - fine og praktiske i hverdagen!

Holloi brett - fine og praktiske i hverdagen!

Vi er stolte av våre fine serveringsbrett. De er ikke bare fargerike og fine, men også av god kvalitet, holdbare og super-praktiske. 

Vi bruker brettene våre til mange ulike ting og synes det er et stort pluss at de er så allsidige. Vi liker produkter man virkelig får bruk for og glede av i hverdagen. Det går mye i servering, men de egner seg også godt til mange andre ting.

Hjemme hos oss bruker de ofte som alternativ til tallerken, som er lett å skylle av etter bruk. De tåler også hest fint å vaskes i oppvaskmaskin. De brukes ofte til etter-skoletid mat i farta, som for eksempel ostesmørbrød og frukt. Jeg tar ofte med brettet ut på verandaen, akkurat god nok plass til kaffen og lunsjen. 

Brettene er fast på frokostbordet, med for eksempel servering av pålegg, oster, oppskjært frukt og grønt, eller brød på. 

 De runde er supre til både pizza og som kakefat.

Jeg har noen utvalgte brett som jeg bruker til diverse kreative prosjekter. Disse får litt røffere behandling, og det tåler de helt fint. Det er for eksempel ypperlig å legge limpistolen her når den er i bruk. Det er også greit å holde perler, planter annet småtteri samlet mens man holder på. Også supert som fat til hobbymalinga.

De er også helt geniale til planting. Både mens man holder på og det blir en del søl, og som underlag til potter man har sådd i. Beskytter hylla, gulvet eller vinduskarmen mot fukt fra vanning, samtidig som de er praktiske å flytte rundt omkring på. 

Hos oss bruker vi også brettene mye til ulike formål på kjøkkenet. For eksempel til tilbereding av mat, kaker eller konfekt. Kjekke å oppbevare greiene på i kjøleskapet. Når jeg tilbereder grønnsaker legger jeg matavfallet på brettet mens jeg holder på, for å unngå komplett kaos på kjøkkenbenken. Super praktisk. Og, du vet sleiva fra gryta som havner på kjøkkenbenken og størkner før man rekker å  vaske over? Legg heller sleiva på et brett, da vel!

På tur er brettene helt geniale, uansett årstid. Man kan på en måte lage seg en liten mini kjøkkenbenk når man tilbereder mat ute. Også veldig praktisk å bruke som fat etterpå. Disse ligger fint bakerst i sekken og er lett å vaske lett av etter et deilig måltid i det fri. Småfolk på tur vil også kunne ha glede av våre brett med koselige motiv inspirert av naturen.

Brettene er i bruk hele tida hjemme hos oss, og rullerer på å stå fremst og poppe i kjøkkenhylla. Det har etter hvert biltt en fin samling. 

Brettene er håndlaget av bjørkefiner og belagt med melamin. Dette gjør de generelt slitesterke og holdbare. Bjørkefiner er et naturprodukt og hvert enkelt brett har sitt eget fine preg som resultat av dette.Treverket som er brukt er FSC® godkjent og produsert av en fabrikk som ivaretar miljøhensyn og et ansvarlig og bærekraftig skogsforbruk. De tåler røff bruk, og oppvaskmaskin.

Velkommen innom nettbutikken for en nærmere kikk i nettbutikken! 

Tilbake til bloggen