Om Holloi

Holloi er en liten, leken og kreativ fabrikk i Tromsø som drives av Karoline Smistad. Hele familien på 4 er med på laget og bidrar på ulike måter til at våre ulike design og produkter tar form. Karoline er utdannet lærer og lager digitale illustrasjoner som våre produkter tar utgangspunkt i. Husfar Espen er også designer med øye for detaljer. Vi har to kreative unger som driver holloi med hverandre og holder ide-prosessen i gang i fabrikken. Ideene til design og produkter klekkes ofte ute i naturen, som er en stor inspirasjonskilde og et deilig kreativt fristed. Når hverdagen krever sitt, er det i de små pausene at det blir skapt rom til kreativitet og skapertrang. Da kommer gjerne også ideene. Dette skjer ofte ute i det fri. Det har derfor blitt naturlig at motiver fra naturen er med på å sette preg på det kreative uttrykket vårt.

Siden oppstarten med fargeglade kort og plakater har flere produkter kommet til, for eksempel serveringsbrett, kopper, tøynett, pins, sokker, nøkkelringer og tekstiler som vi syr egne produkter av. Vi kan også sy på bestilling. Vi ønsker å lage nyttige produkter som kommer godt med i hverdagen, og sprer glede på sin vei. Farger til folket! Mange av våre design og produkter retter seg mot barn, familien og alle som setter pris på en dæsj humor og farge i hverdagen. 

Holloi ønsker å formilde lekenhet og gode vibber gjennom sitt uttrykk som lokalt har en passende betydning:

gjøre/holde/drive holloi (med): 

drive gjøn (med)

Holloi sine produkter finner du i nettbutikken vår og hos ulike forhandlere i Norge. Lyst å være forhandler? Vi hører gjerne fra deg. Kontakt oss på post@holloi.no for produktkatalog og prisliste, eller hvis det er noe annet vi kan være behjelpelig med.