Om Holloi

Holloi er en liten og leken kreativ fabrikk stasjonert i Tromsø. Hele familien på 4 er med på laget og bidrar på ulike måter til at våre ulike design og produkter tar form. Mamma Karoline er utdannet lærer og trives med å illustrere og få utløp for diverse andre kreative krumspring. Husfar Espen er også designer med teft for detaljer og dermed en fin sparringspartner for konemor. Vi har også to kreative og sprelske kids som driver holloi med hverandre og holder ide-prosessen i gang i fabrikken.

Siden oppstarten med fargerike kort og plakater har flere produkter kommet til, for eksempel serveringsbrett, kopper, tøynett, pins, sokker og nøkkelringer. Et hyggelig kort er alltid fint å ha liggende. Vi ønsker å produsere produkter som kommer godt med i hverdagen, og forhåpentligvis sprer glede og humor i samme slengen. Farger til folket! Mange av våre design og produkter retter seg mot barn, familien og alle som setter pris på en dæsj humor og farge i hverdagen. 

Holloi ønsker å formilde lekenhet og gode vibber gjennom sitt uttrykk som på lokalt har en passende betydning:

gjøre/holde/drive holloi (med): 

drive gjøn (med)

Holloi sine produkter finner du i nettbutikken vår og i Tromsøs designkollektiv; Storgata 99. Lyst å være forhandler? Vi hører gjerne fra deg. Kontakt oss det hvis det er noe du lurer på eller vi kan være behjelpelig med.