Nyhet: Sitteunderlag i serien "Drømmer"

Nyhet: Sitteunderlag i serien "Drømmer"

Det er med stor stolthet at vi nå lanserer et lite opplag av et helt nytt produkt med ett nytt motiv; nemlig sitteunderlag i serien "Drømmer".

Hva betyr drømmer for deg?

Som nordending som liker å være på tur, fryser lett, men hater å fryse, ønsket jeg å lage et produkt som man kunne få glede av å bruke ute. Etter en lang prosess som har tatt flere år, med mye frem og tilbake, ligger det nå sitteunderlag i deilig ull og herlige farger i nettbutikken vår. Det er utrolig gøy!

Designet "Drømmer" er inspirert av gleden av å være ute i naturen. Ute henter vi både inspirasjon til kreative prosjekter og finner fokus og overblikk. Det er som et deilig fristed hvor man både kan samle seg, og drømme seg bort.

De ulike fargekombinasjonene er inspirert av ulike sesonger, stemninger og ulikt vær gjennom årstidene.

Som med andre produkter fra Holloi, er tanken at dette skal være noe som er praktisk og kommer godt med i hverdagen, har god kvalitet og er holdbart, samtidig som det sprer om seg med herlige farger.

Vi ser for oss at man kan få bruk for sitteunderlagene i mange sammenhenger. For eksempel på tur, i parken, til fjells, på båten, på camping, på fotballkamp, i hagestolen, i hengekøya, i bilen, eller kanskje hjemme på verandaen?

Sitteunderlagene er produsert av 100 % deilig, ny ull i Europa. De har økotex-sertifisering og er også woolmark merket. Sitteunderlagene måler 43x43 cm, og har en matchende overlock søm rundt kantene.

Sittenderlagene er laget med en teknikk som heter Jaquard-veving. Dette gjør at forsiden og baksiden får motsatt fargekombinasjon, altså ha de en mørk og en lys side. De kommer i 7 ulike fargekombinasjoner.

For å holde sitteunderlagene i god stand anbefales å lufte de med jevne mellomrom. De kan også vaskes i maskin på skånsomt program ment for ull.

Velkommen innom nettbutikken for en nærmere kikk :)

 

 

 

 

 

Tilbake til bloggen